VOOR WIE

The power of imagination makes us infinite.

Een Animatie op Maat is geschikt voor iedereen die psychische hulp krijgt, maar ook voor iedereen die werkt bij een zorgorganisatie die begeleiding of behandeling biedt aan mensen met psychische en/of lichamelijke problemen.
Wanneer de zorgorganisatie waaraan jij verbonden bent werkt met Animatie op Maat, kun je een animatie aanvragen bij jouw persoonlijk begeleider of betrokken ervaringsdeskundige.
Wordt er nog niet gewerkt met Animatie op Maat bij de zorgorganisatie waaraan jij bent verbonden, maar wil jij dit wel? Stuur dan een mail naar info@mijnanimatieopmaat.nl. We bekijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Sectoren
● Ambulante GGZ
● Klinische GGZ
● Verstandelijk Gehandicapten Zorg
● Zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel

Ik krijg zorg
Bij een Animatie op Maat snijdt het mes eigenlijk altijd aan twee kanten. Na afloop heb je namelijk niet alleen een prachtig middel om ervoor te zorgen dat jouw omgeving je beter begrijpt, je zult ook zien dat je na het maken van een Animatie op Maat zelf beter zicht hebt op jouw talenten, op je valkuilen en op wat jou helpt om de balans in je leven te bewaren.
Zie jij Animatie op Maat als een aanvulling op jouw herstelproces en wil je hier gebruik van maken? Dan is het van belang dat je navraagt of de organisatie waar jij zorg van ontvangt al werkt met Animatie op Maat. Dit kun je navragen bij jouw persoonlijk begeleider. Wordt er nog niet gewerkt met Animatie op Maat? Neem gerust contact met ons op door een mail te sturen naar info@mijnanimatieopmaat.nl. We bekijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Ik werk in de zorg
Bij een Animatie op Maat snijdt het mes eigenlijk altijd aan twee kanten. Na afloop heb je namelijk niet alleen een prachtig middel om ervoor te zorgen dat de omgeving beter begrijpt wat de cliënt beleeft en nodig heeft, ook cliënten zelf hebben na het maken van een Animatie op Maat beter zicht op hun talenten, op hun valkuilen en op wat hen helpt om de balans in het leven te bewaren.
Zie jij Animatie op Maat als een aanvulling op het herstelproces van de mensen waaraan jij zorg biedt? Of werk jij met mensen die moeite hebben zichzelf te uiten en lukt het niet om een manier te vinden die aansluit bij deze persoon? Goede kans dat Animatie op Maat hierin kan helpen. Vraag na bij jouw zorgorganisatie na of zij al met Animatie op Maat werken. Wordt er nog niet gewerkt met Animatie op Maat? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@mijnanimatieopmaat.nl. We bekijken graag wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen.